--20-- VANZARE LAPTE DEMACHIANT TEN SENSIBIL ALERGIC DEGRADAT CU GINKGO BILOBA SI ULEI DE NUCA DE KUKUI DR TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



LAPTE DEMACHIANT TEN SENSIBIL ALERGIC DEGRADAT CU GINKGO BILOBA SI ULEI DE NUCA DE KUKUI DR TEMT
ID:176360


PRET:   24.03 $

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  

           
DESCRIERE
DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
 
 GAMA GINKO KUKUI A LABORATOARELOR DR TEMT ESTE IDEALA PENTRU PERSOANELE CU UN MOD DE VIATA ACTIV, CARE CALATORESC FOARTE MULT, AL CAROR TEN ARE NEVOIE DE O INGRIJIRE SUPLIMENTARA DATORITA AGRESIUNII FACTORILOR EXTERNI: STRESUL ZILNIC, RADIATIILE SOLARE, ACTIUNEA VANTULUI, A CLORULUI, A SARII SI A POLUARII.
 
 ESTE O GAMA RECOMANDATA TUTUROR TIPURILOR DE TEN, VINDECA, REFACE SI TONIFICA PIELEA USCATA, STRESATA, CALMEAZA CUPEROZA, REGENEREAZA SI REVITALIZEAZA PIELEA.
 
 LAPTELE DEMACHIANT TEN SENSIBIL ALERGIC DEGRADAT CU GINKGO BILOBA SI ULEI DE NUCA DE KUKUI DR TEMT este recomandat pentru tenul normal, gras cu impuritati, tenul degradat si iritat de soare.
 
 LAPTELE DEMACHIANT TEN SENSIBIL ALERGIC DEGRADAT CU GINKGO BILOBA SI ULEI DE NUCA DE KUKUI DR TEMT imbunatateste circulatia sanguina. Uleiul din nuca de Kukui si uleiul de migdale au proprietati nutritive si calmante foarte ridicate, regenereaza si vindeca pielea.
 
 LAPTE DEMACHIANT TEN SENSIBIL ALERGIC DEGRADAT CU GINKGO BILOBA SI ULEI DE NUCA DE KUKUI DR TEMT -
 
 INGREDIENTE PRINCIPALE: ULEI DE NUCA DE KUKUI: un ulei bogat in vitamine si antioxidanti, foarte eficient in tenul acneic, stresat, ajuta la tratarea eczemelor si a psoriazisului, hraneste curata si repara pielea degradata.
 
 EXTRACT DE GINKGO BILOBA: este un ingredient cosmetic excelent pentru piele, cu proprietati antirid, antiimbatranire, de ingrijire si de intinerire a pielii, in special pentru ca stimuleaza formarea fibroblastelor si a colagenului, ambele necesare unui ten neted, tanar si sanatos; stimuleaza circulatia sanguina, marind oxigenarea celulara; descongestioneaza tesuturile, reface si tonifica pielea degradata.
 
 ULEI DE PARAFINA: folosit ca lubrifiant, este de asemenea un izolator de umiditate util pentru afectiuni ale pielii locale caracterizate prin deshidratarea tesuturilor; hidrateaza si regleaza continutul de apa in piele.
 
 ULEI DE MIGDALE DULCI: este un ulei foarte hranitor, usor absorbit de piele, recomandat pentru toate tipurile de ten, combate inflamatiile, iritatiile si pruritul, contribuie la hidratarea si mentinerea supletii pielii. Foarte bogat in acizi grasi esentiali este recunoscut pentru redarea stralucirii naturale si aspectului tineresc al tenului. De asemenea este recunoscut pentru proprietatile sale emoliente, prevenirea imbatranirii tenului, reducerea ridurilor si combaterea cearcanelor.
 
 MOD DE UTILIZARE: LAPTE DEMACHIANT PENTRU TEN SENSIBIL ALERGIC DEGRADAT CU GINKO BILOBA SI ULEI DE NUCA DE KUKUI DR TEMT daca se utilizeaza in saloanele de cosmetica se recomanda a se aplica la inceputul tratamentului cosmetic pentru demachiere si curatare, apoi utilizam tonifiantul, masca si crema cu ginko kukui. Pentru ingrijirea la domiciliu, acesta se aplica dimineata si seara, pe fata, gat si decolteu cu ajutorul unei dischete cosmetice avand rol de demachiere, curatare si linistire a pielii.
 
 MOD DE AMBALARE: 250 ML - 110 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL: 0748198568.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X