--20-- VANZARE FIOLE TEN SENSIBIL ALERGIC DEGRADAT CU GINKGO BILOBA SI NUCA DE KUKUI DR TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



FIOLE TEN SENSIBIL ALERGIC DEGRADAT CU GINKGO BILOBA SI NUCA DE KUKUI DR TEMT
ID:176447


PRET:   68.00 Lei

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  

                             
DESCRIERE
DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
 
 GAMA GINKO KUKUI A LABORATOARELOR DR TEMT ESTE IDEALA PENTRU PERSOANELE CU UN MOD DE VIATA ACTIV, CARE CALATORESC FOARTE MULT, AL CAROR TEN ARE NEVOIE DE O INGRIJIRE SUPLIMENTARA DATORITA AGRESIUNII FACTORILOR EXTERNI: STRESUL ZILNIC, RADIATIILE SOLARE, ACTIUNEA VANTULUI, A CLORULUI, A SARII SI A POLUARII.
 
 ESTE RECOMANDATA TUTUROR TIPURILOR DE TEN, VINDECA, REFACE SI TONIFICA PIELEA USCATA, STRESATA, CALMEAZA CUPEROZA, REGENEREAZA SI REVITALIZEAZA PIELEA.
 
 FIOLELE TEN SENSIBIL ALERGIC DEGRADAT CU GINKGO BILOBA SI NUCA DE KUKUI DR TEMT contin concentrat activ de ginko si concentrat activ de nuca de kukui care imbunatatesc structura celulara, regleaza procesul de hidratare a pielii, incetinesc imbatranirea, cresc elasticitatea pielii, repara problemele pielii.
 
 FIOLELE TEN SENSIBIL ALERGIC DEGRADAT CU GINKGO BILOBA SI NUCA DE KUKUI DR TEMT contin concentrat activ de Ginkgo care stimuleaza circulatia sanguina marind oxigenarea celulara si concentrat de ulei de nuca de kukui cu proprietati extraordinare de rehidratare si regenerare a pielii.
 
 FIOLE TEN SENSIBIL ALERGIC DEGRADAT CU GINKGO BILOBA SI NUCA DE KUKUI DR TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE:
 
 EXTRACT DE GINKGO BILOBA: este un ingredient cosmetic excelent pentru piele, cu proprietati antirid, antiimbatranire, de ingrijire si de intinerire a pielii, in special pentru ca stimuleaza formarea fibroblastelor si a colagenului, ambele necesare unui ten neted, tanar si sanatos; descongestioneaza tesuturile, reface si tonifica pielea degradata.
 
 ULEI DE NUCA DE KUKUI: un ulei bogat in vitamine si antioxidanti, foarte eficient in tenul acneic, stresat, ajuta la tratarea eczemelor si a psoriazisului, hraneste curata si repara pielea degradata.
 
 MOD DE UTILIZARE: FIOLELE TEN SENSIBIL ALERGIC DEGRADAT CU GINKGO BILOBA SI NUCA DE KUKUI DR TEMT daca se utilizeaza in saloanele de infrumusetare se recomanda a se aplica in cadrul tratamentului cosmetic impreuna cu masca, tonifiantul, demachiantul si crema cu ginko kukui. Pentru ingrijirea la domiciliu, acestea pot fi aplicate pe fata, gat si decolteu, masandu-se usor pana intra in piele.
 
 MOD DE AMBALARE: 5 X 5 ML - 68 RON ; 50 X 5 ML - 515 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL: 0748198568.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...
210.00 Lei Optiuni livrare

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...
230.00 Lei Optiuni livrare

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...
245.00 Lei Optiuni livrare


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X