--20-- VANZARE CREMA TRATAMENT PETE MARONII PE PIELE PIGMENTARE WHITE DR TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



CREMA TRATAMENT PETE MARONII PE PIELE PIGMENTARE WHITE DR TEMT
ID:180158


PRET:   126.00 Lei

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  

     
DESCRIERE
DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA!
 
 GAMA WHITE PRODUSA DE LABORATOARTELE DR TEMT ESTE IDEALA IN TRATAREA PETELOR TENULUI CAUZATE DE VARSTA, HIPERPIGMENTARII CA URMARE A EXPUNERII PRELUNGITE LA SOARE, SARCINA SAU CA URMARE A DEREGLARILOR HORMONALE SI NU CONTINE HYDROCHININA. ESTE RECOMANDATA TUTUROR TIPURILOR DE TEN, DA REZULTATE VIZIBILE IN 4-6 SAPTAMANI DE UTILIZARE. DR TEMT UTILIZEAZA SEPIWHITE MSH, UN INGREDIENT UNIC CARE A FOST DOVEDIT CLINIC CA REDUCE SI PREVINE HIPERPIGMENTAREA PIELII. STUDIILE AU ARATAT CA SEPIWHITE MSH ESTE MULT MAI EFICIENT DECAT HIDROCHININA, AGENTUL CEL MAI DES UTILIZAT PENTRU COMBATEREA PETELOR PIGMENTARE. PRODUSELE DIN GAMA WHITE DR TEMT CONTIN INGREDIENTE CARE INCETINESC SECRETIA DE MELANINA NATURALA DIN PIELE.
 Produsele din GAMA WHITE DR TEMT au o dubla actiune si anume : actioneaza atat asupra simptomelor (decoloreaza si reduce petele pigmentare) cat si asupra sursei( reduce secretia interna de melanina din piele responsabila de aparitia petelor pigmentare). In timpul tratamentului pentru pete pigmentare evitati expunerea la soare si folosirea solarului.
 CREMA TRATAMENT PETE MARONII PE PIELE PIGMENTARE WHITE DR TEMT este recomandata pentru un tratament de lunga durata acasa.
 CREMA TRATAMENT PETE MARONII PE PIELE PIGMENTARE WHITE DR TEMT este o crema recomandata pentru toate tipurile de ten, actioneaza impotriva petelor pigmentare de orice fel. Combinatia dintre sepiwhite MSH si acizi din fructe, un amestec patentat de lamaie si castravete au ca rezultat o piele mai luminoasa si mai tanara.
 CREMA TRATAMENT PETE MARONII PE PIELE PIGMENTARE WHITE DR TEMT - PRINCIPALELE INGREDIENTE:
 SEPIWHITE MSH: un ingredient activ nou, inovator, un inhibitor foarte eficace al melanogenezei induse de melanotropina, detine proprietati ridicate de inalbire a pielii. Incetineste in mod natural productia de melanina din piele.
 UNIOTAN U34: un ingredient solubil activ, constand dintr-un extract de fructe de lamaie imbogatit cu acid citric, combinat cu o fractiune speciala a extractului de castravete. Agentii activi ai acestui ingredient reduc secretia de melanina si inalbesc pielea, protejeaza pielea de daunele cauzate de radiatiile ultraviolete si de imbatranirea prematura.
 KOCIC & PHITIC ACID: acizi din fructe cu puternice proprietati de inalbire si luminare a pielii, anticancerigene, antibacteriene si antifungice.
 GLICERINA: un foarte bun emolient, cu rol important in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii, fiind un umectant care atrage si absoarbe apa; asigura o hidratare optima a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice, imbunatateste textura pielii, aceasta devenind catifelata.
 ULEI DE PARAFINA: folosit ca lubrifiant, este, de asemenea, un izolator de umiditate util pentru afectiuni ale pielii locale caracterizate prin deshidratarea tesuturilor; hidrateaza si regleaza continutul de apa in piele.
 MOD DE UTILIZARE: CREMA TRATAMENT PETE MARONII PE PIELE PIGMENTARE WHITE DR TEMT este o crema profesionala de zi recomandata a se folosi atat in tratamentele cosmetice profesionale in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu. Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica la sfarsitul tratamentului cosmetic impreuna cu celelalte produse din gama WHITE. Pentru ingrijirea la domiciliu, aceasta poate fi aplicata ziua dar si seara inainte de culcare, pe fata, gat si decolteu, in prealabil curatate, in strat subtire masandu-se cu miscari circulare pana intra in piele.
 MOD DE AMBALARE: 50 ML - 126 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA: tel. 0748198568.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...
210.00 Lei Optiuni livrare

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...
230.00 Lei Optiuni livrare

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...
245.00 Lei Optiuni livrare


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X