--20-- VANZARE PEELING MECANIC DE FATA SI CORP CU PUDRA DE MIGDALE MICRONIZED SCRUB DR. TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



PEELING MECANIC DE FATA SI CORP CU PUDRA DE MIGDALE MICRONIZED SCRUB DR. TEMT
ID:185458


PRET:   21.70 €

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  
DESCRIERE
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
 
 Peelingul este cea mai sigura si mai eficienta modalitate de intinerire a pielii si consta in inlaturarea controlata a stratului superior al epidermei, cel care arata semnele de imbatranire, in acelasi timp cu consolidarea dermului pentru a obtine o piele mai tanara si mai sanatoasa.
 
 Scopul peelingului este de a trata ridurile fine din jurul ochilor si gurii si ridurile adanci aparute ca urmare a imbatranirii, expunerii la soare, poluantilor. De asemenea sunt rezolvate anumite tipuri de acnee, cicatrici superficiale si pete cauzate de varsta, soare, sarcina sau de folosirea anticonceptionalelor.
 
 TOATE PEELINGURILE PRODUSE DE LABORATOARELE DR. TEMT POT FI UTILIZATE PE FATA SI PE CORP.
 
 PEELING MECANIC DE FATA SI CORP CU PUDRA DE MIGDALE MICRONIZED SCRUB DR. TEMT este ultima noastra descoperire, are proprietati extraordinare de peeling si exfoliere.
 
 Este produsul pentru tratamentul perfect pentru a curata pielea si a indeparta celulele moarte.
 
 Pudra din semminte de migdale si silicatul granulat ajuta la eliminarea impuritatilor pregatind pielea pentru o penetrare mai buna a oricarui produs cosmetic care va urma.
 
 PEELING MECANIC DE FATA SI CORP CU PUDRA DE MIGDALE MICRONIZED SCRUB DR. TEMT este un produs conceput pentru toate tipurile de ten, cu exceptia celui foarte subtire si cu cuperoza. Este un peeling activ care lasa pielea neteda si catifelata.
 
 PEELING MECANIC DE FATA SI CORP CU PUDRA DE MIGDALE MICRONIZED SCRUB DR. TEMT este un peeling crema cu granule din pudra de seminte de migdale.
 
 PEELING MECANIC DE FATA SI CORP CU PUDRA DE MIGDALE MICRONIZED SCRUB DR. TEMT are doua avantaje.
 
 Realizeaza o exfoliere activa prin indepartearea celulelor moarte de piele.
 
 Imbunatateste textura pielii, aceasta devenind neteda, luminoasa si catifelata.
 
 INGREDIENTE PRINCIPALE.
 
 PUDRA DE MIGDALE (abraziv mecanic) este un produs natural care contribuie la indepartarea straturilor de celule moarte de la suprafata pielii, curata tenul, inchide porii, opreste aparitia punctelor negre, improspateaza si revitalizeaza pielea.
 
 EXTRACT DE GALBENELE este foarte eficient in tratarea infectiilor, inflamatiilor si leziunilor pielii, are o actiune antiseptica, cicatrizanta si antiinflamatoare, ajuta la recapatarea pigmentatiei normale, ajuta la vindecarea rapida, reduce senzatia de durere si usturime in cazul arsurilor solare si altor afectiuni ale pielii, curata si repara pielea din jurul ochilor.
 
 SILICAT MICRONIZAT, un ingredient cosmetic care confera tenului un aspect de luminozitate si o stralucire matasoasa.
 
 ULEI DE PARAFINA este folosit ca lubrifiant, este de asemenea, un izolator de umiditate util pentru afectiuni ale pielii locale caracterizate prin deshidratarea tesuturilor; hidrateaza si regleaza continutul de apa in piele.
 
 GLICERINA este un foarte bun emolient, cu rol important in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii, fiind un umectant care atrage si absoarbe apa; asigura o hidratare optima a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice, imbunatateste textura pielii, aceasta devenind catifelata.
 
 MOD DE UTILIZARE.
 
 Dupa curatarea temeinica a tenului, se aplica un strat mai gros pe fata si pe gat (evitati zona ochilor). Nu lasati sa se usuce. Se maseaza cu miscari circulare ale degetelor timp de 5 minute, dupa care resturile se indeparteaza cu apa calduta.
 
 MOD DE AMBALARE 100 ML - 108 RON; 250 ML - 154 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...
42.20 € Optiuni livrare

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...
46.22 € Optiuni livrare

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...
49.23 € Optiuni livrare


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X