--20-- VANZARE FIOLE COSMETICE CU ULEIURI VEGETALE SI VITAMINE SKIN COMPLEX 5 ML DR. TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



FIOLE COSMETICE CU ULEIURI VEGETALE SI VITAMINE SKIN COMPLEX 5 ML DR. TEMT
ID:202555


PRET:   78.00 Lei

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  

                             
DESCRIERE
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
 
 Fiolele cosmetice produse de Laboratoarele DR. TEMT au o concentratie ridicata de ingrediente naturale active, special concepute pentru toate tipurile si deficientele pielii, au nivelul PH-ului mai mic de 7, nu modifica structura naturala a acizilor pielii, dau rezultate vizibile la scurt timp dupa utilizare.
 
 Pentru a spori efectele fiolelor cosmetice, specialistii DR. TEMT recomanda utilizarea acestora urmata de aplicarea unei masti si a unei creme corespunzatoare. Pentru un tratament intensiv cu fiole cosmetice produse de Laboratoarele DR. TEMT este recomandata utilizarea acestora folosind o fiola pe zi timp de 5 zile iar apoi o fiola pe saptamana timp de 5 saptamani.
 
 FIOLELE COSMETICE CU ULEIURI VEGETALE SI VITAMINE SKIN COMPLEX 5 ML DR. TEMT sunt indicate in tratamentul tenului uscat si al celui matur.
 
 FIOLELE COSMETICE CU ULEIURI VEGETALE SI VITAMINE SKIN COMPLEX 5 ML DR. TEMT sunt bogate in uleiuri naturale hranitoare si vitaminele A, B si E.
 
 FIOLE COSMETICE CU ULEIURI VEGETALE SI VITAMINE SKIN COMPLEX 5 ML DR. TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE.
 
 BETA CAROTEN: foarte bogat in vitamina A, face pielea neteda si catifelata. Beta carotenul este deosebit de nutritiv, are proprietati de protectie si de hidratare a pielii.
 
 VITAMINA A PALMITATE este utilizata ca antioxidant, stimuleaza productia proprie de colagen, patrunde profund in derm, protejeaza pielea si stimuleaza regenerarea celulelor pielii, de asemenea contribuie la formarea de celule noi ale pielii. Vitamina A Palmitate va ajuta sa va pastrati pielea moale si sanatoasa.
 
 VITAMINA E este un puternic antioxidant si protector al pielii, foarte eficienta in lupta impotriva radicalilor liberi; regulator pentru cantitatea de vitamina A in organism, care este foarte importanta pentru sanatatea pielii.
 
 Vitamina E reduce si previne aparitia liniilor fine si a ridurilor; previne si trateaza arsurile solare; foarte eficienta in tratamentul unor afectiuni si boli de piele, cicatricilor, petelor cauzate de varsta, cancerului de piele, reduce aparitia vergeturilor.
 
 VITAMINA B2 contine enzime importante care lupta impotriva dermatitei si eruptiilor pe piele, neutralizeaza efectele nocive ale radicalilor liberi, are proprietati antioxidante, are efecte pozitive in psoriazis, promoveaza sanatatea pielii.
 
 EPIGRAN este un ingredient obtinut din germeni de grau, contine vitamina E, revitalizeaza pielea, are efecte de curatare, imbunatateste textura, stralucirea si vitalitatea pielii.
 
 ULEI DE RICIN catifeleaza si netezeste pielea.
 
 GLICERINA este un foarte bun emolient, cu rol important in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii, fiind un umectant care atrage si absoarbe apa; asigura o hidratare optima a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice, imbunatateste textura pielii, aceasta devenind catifelata.
 
 AQUADERM este un rehidratant pentru tenul cu tendinte de uscare, mentine hidratarea optima a pielii, netezeste pielea aspra si o transforma intr-o piele moale, supla si sanatoasa prin cresterea continutului de umiditate.
 
 MOD DE UTILIZARE.
 
 FIOLELE COSMETICE CU ULEIURI VEGETALE SI VITAMINE SKIN COMPLEX 5 ML DR. TEMT se aplica dupa curatarea prealabila a pielii. Aplicati continutul unei fiole pe suprafata pielii prin masaj usor cu miscari circulare, pana cand produsul este complet absorbit.
 
 Va recomandam utilizarea fiolei impreuna cu o masca si o crema pentru ten matur sau uscat din gama DR TEMT. Utilizati mai intai fiola, dupa care aplicati masca si apoi crema. Daca se aplica numai fiola, dupa masajul usor, se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care se clateste cu apa.
 
 MOD DE AMBALARE 5 X 5 ML - 78 RON; 50 X 5 ML - 540 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...
210.00 Lei Optiuni livrare

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...
230.00 Lei Optiuni livrare

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...
245.00 Lei Optiuni livrare


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X