--20-- VANZARE FIOLE COSMETICE TRATAMENT SUPERACTIV PENTRU FERMITATE 10 X 2 ML DR. TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



FIOLE COSMETICE TRATAMENT SUPERACTIV PENTRU FERMITATE 10 X 2 ML DR. TEMT
ID:202563


PRET:   161.00 Lei

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  

                    
DESCRIERE
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
 
 Fiolele cosmetice produse de Laboratoarele DR. TEMT au o concentratie ridicata de ingrediente naturale active, special concepute pentru toate tipurile si deficientele pielii, au nivelul PH-ului mai mic de 7, nu modifica structura naturala a acizilor pielii, dau rezultate vizibile la scurt timp dupa utilizare.
 
 Pentru a spori efectele fiolelor cosmetice, specialistii DR. TEMT recomanda utilizarea acestora urmata de aplicarea unei masti si a unei creme corespunzatoare. Pentru un tratament intensiv cu fiole cosmetice produse de Laboratoarele DR. TEMT este recomandata utilizarea acestora folosind o fiola cosmetica pe zi timp de 5 zile iar apoi o fiola pe saptamana timp de 5 saptamani.
 
 FIOLELE COSMETICE TRATAMENT SUPERACTIV PENTRU FERMITATE 10 X 2 ML DR. TEMT sunt recomandate pentru toate tipurile de ten, imbunatatesc remarcabil elasticitatea si fermitatea pielii, dupa tratamentul cu aceste fiole pielea capata un aspect tanar, sanatos si matasos.
 
 FIOLELE COSMETICE TRATAMENT SUPERACTIV PENTRU FERMITATE 10 X 2 ML DR. TEMT contin cate 2 fiole din categoriile de mai jos.
 
 FIOLE CU COLAGEN SI ACID HIALURONIC;
 
 FIOLE REGENERANTE INFUSION COMPLEX;
 
 FIOLE NUTRITIVE CU COMPLEX DE VITAMINE;
 
 FIOLE NUTRITIVE CU LAPTISOR DE MATCA;
 
 FIOLE HIDRATANTE HIDRO COMPLEX.
 
 MOD DE UTILIZARE.
 
 FIOLELE COSMETICE TRATAMENT SUPERACTIV PENTRU FERMITATE 10 X 2 ML DR. TEMT se aplica dupa curatarea prealabila a pielii. Aplicati continutul unei fiole pe suprafata pielii prin masaj usor cu miscari circulare, pana cand produsul este complet absorbit.
 
 Efectele tratamentului cu FIOLELE COSMETICE TRATAMENT SUPERACTIV PENTRU FERMITATE 10 X 2 ML DR. TEMT sunt intensificate daca se utilizeaza impreuna cu Crema cu Epidermin de la DR. TEMT.
 
 Utilizati mai intai fiola, dupa care aplicati Crema cu Epidermin de la DR. TEMT. Se lasa continutul fiolei sa fie complet absorbit de piele inainte de a aplica crema hidratanta.
 
 Daca se aplica numai fiola, dupa masajul usor, se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care se clateste cu apa.
 
 MOD DE AMBALARE 10 X 2 ML - 161 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...
210.00 Lei Optiuni livrare

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...
230.00 Lei Optiuni livrare

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...
245.00 Lei Optiuni livrare


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X