--20-- VANZARE ULEI DE CURATAT FACIAL HIDROFILIC CU AZULENA SI GERMENI DE GRAU DR. TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



ULEI DE CURATAT FACIAL HIDROFILIC CU AZULENA SI GERMENI DE GRAU DR. TEMT
ID:202573


PRET:   27.73 €

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  

                             
DESCRIERE
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
 
 O curatare perfecta este completata de utilizarea unui tonifiant adecvat tipului de ten. Toate LOTIUNILE TONICE produse de Laboratoarele cosmetice DR. TEMT au un pH sub 7, nu modifica PH-ul natural al pielii si structura acizilor acesteia.
 
 Aceste produse revigorante sunt foarte utile, astfel incat pielea este hidratata si revigorata pentru a putea primi mai bine produsele cosmetice ulterioare.
 
 Se recomanda aplicarea unei LOTIUNI TONICE dupa curatarea tenului pentru a stimula pielea si a echilibra secretia de sebum.
 
 Un tonifiant este un amestec de alcool si apa. Pentru pielea foarte sensibila, Laboratoarele DR. TEMT au conceput lotiuni care sunt fara alcool.
 
 LOTIUNILE TONICE au efecte de curatare, calmare si tonifiere a pielii.
 
 ULEIUL DE CURATAT FACIAL HIDROFILIC CU AZULENA SI GERMENI DE GRAU DR. TEMT este recomandat pentru toate tipurile de ten, are doua caracteritici care il aseamana substantelor uleioase precum cremele, machiajul si rimelul, dar in acelasi timp este si solubil in apa.
 
 ULEIUL DE CURATAT FACIAL HIDROFILIC CU AZULENA SI GERMENI DE GRAU DR. TEMT inlatura depozitele de grasimi de pe piele si poate fi clatit cu apa calduta, fara a lasa urme.
 
 Recomandam ULEIUL DE CURATAT FACIAL HIDROFILIC CU AZULENA SI GERMENI DE GRAU DR. TEMT pentru a fi folosit la salon sau acasa pentru curatarea zilnica. Acest produs poate fi deasemenea utilizat ca si ulei de masaj.
 
 Ingrediente principale.
 
 AZULENA este un ulei volatil obtinut prin distilare la abur din musetel, avand culoarea albastra, specifica cerului senin dintr-o zi insorita. Musetelul contine o mare varietate de elemente active cu rol antiinflamator si antioxidant semnificativ fiind folosit inca din antichitate pentru calitatile sale revigorante. Musetelul este lipsit de de toxicitate, fiind recomandat in compozitia produselor cosmetice pentru pielea sensibila a copiilor.
 
 Azulena are proprietati antiinflamatorii, linistitoare, bacteriostatice si bactericide, trateaza acneea, rozaceea, ajuta la vindecarea ranilor si fragilitatii capilare, regenereaza pielea.
 
 ULEI DIN GERMENI DE GRAU este deosebit de bogat in vitamine, minerale si acizi esentiali, un balsam pentru hranirea si hidratarea stratului exterior al pielii.
 
 Uleiul din germeni de grau neutralizeaza efectul nociv al radicalilor liberi, stimuleaza regenerarea celulara, reduce roseata pielii si prin continutul ridicat de vitamina E si zinc hraneste pielea si o revigoreaza.
 
 ULEI DE PARAFINA este folosit ca lubrifiant, este de asemenea, un izolator de umiditate util pentru afectiuni ale pielii locale caracterizate prin deshidratarea tesuturilor; hidrateaza si regleaza continutul de apa in piele.
 
 MOD DE UTILIZARE.
 
 Curatarea in profunzime a tenului este recomandata de doua ori pe zi, dimineata si seara, înainte de culcare, sau ori de cate ori este nevoie pentru a mentine un ten curat. Acest lucru asigura indepartarea impuritatilor de la suprafata pielii, urmele de machiaj si a sebumului în exces.
 
 Curatarea corecta va mari abilitatea pielii de a respira si de a se mentine sanatoasa.
 
 ULEIUL DE CURATAT FACIAL HIDROFILIC CU AZULENA SI GERMENI DE GRAU DR. TEMT se va aplica la inceputul oricarui tratament cosmetic, dupa demachiere, pe fata, gat si decolteu cu ajutorul unei dischete cosmetice.
 
 Este un produs recomandat a se utiliza atat in saloanele de infrumusetare in cadrul tratamentelor cosmetice, cat si acasa, pregatind pielea pentru aplicarea ulterioara a produselor corespunzatoare.
 
 MOD DE AMBALARE 250 ML - 138 RON; 1000 ML - 438 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...
42.20 € Optiuni livrare

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...
46.22 € Optiuni livrare

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...
49.23 € Optiuni livrare


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X