--20-- VANZARE LAPTE DE CORP REVITALIZANT CU ULEI DE MACADAMIA SI VITAMINA A DR TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



LAPTE DE CORP REVITALIZANT CU ULEI DE MACADAMIA SI VITAMINA A DR TEMT
ID:365828


PRET:   22.94 $

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  

                          
DESCRIERE
DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
 
 LAPTELE DE CORP REVITALIZANT CU ULEI DE MACADAMIA SI VITAMINA A DR TEMT este recomandat pentru pielea uscata si matura.
 
 LAPTELE DE CORP REVITALIZANT CU ULEI DE MACADAMIA SI VITAMINA A DR TEMT hraneste si regleaza nivelul de umiditate in piele.
 
 Principalul ingredient este uleiul de nuci de macadamia, care este rapid absorbit de piele, lasand-o senzatie de piele fina si supla. Produsul se utilizeaza pe pielea uscata.
 
 LAPTE DE CORP REVITALIZANT CU ULEI DE MACADAMIA SI VITAMINA A DR TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE:
 
 ULEI DE NUCA DE MACADAMIA: hraneste pielea si o revitalizeaza.
 
 VITAMINA A PALMITATE: utilizata ca antioxidant, stimuleaza productia proprie de colagen, patrunde profund in derm, protejeaza pielea si stimuleaza regenerarea celulelor pielii, de asemenea contribuie la formarea de celule noi ale pielii. Vitamina A Palmitate va ajuta sa va pastrati pielea moale si sanatoasa.
 
 AQUADERM: este un rehidratant pentru tenul cu tendinte de uscare, mentine hidratarea optima a pielii, netezeste pielea aspra si o transforma intr-o piele moale, supla si sanatoasa prin cresterea continutului de umiditate.
 
 ULEI DE PARAFINA: folosit ca lubrifiant, este de asemenea, un izolator de umiditate util pentru afectiuni ale pielii locale caracterizate prin deshidratarea tesuturilor; hidrateaza si regleaza continutul de apa in piele.
 
 MOD DE UTILIZARE: Aplicati un strat subtire din LAPTELE DE CORP REVITALIZANT CU ULEI DE MACADAMIA SI VITAMINA A DR TEMT pe fata si pe corp si masati usor pana intra in piele.
 
 MOD DE AMBALARE: 250 ML - 105 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL: 0748198568.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X