--20-- VANZARE MASCA FACIALA CU CAMFOR REVIGORANTA ASTRINGENTA DR. TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



MASCA FACIALA CU CAMFOR REVIGORANTA ASTRINGENTA DR. TEMT
ID:613715


PRET:   23.81 $

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  

                             
DESCRIERE
DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
 
 Alegerea unei masti cosmetice este la fel de importanta in tratamentul cosmetic ca si alegerea cremei sau fiolei, tinandu-se cont ca tratamentul trebuie sa rezolve o anumita problema a tenului.
 
 Laboratoarele cosmetice Dr. Temt au creat o gama larga de masti cosmetice care acopera toata problematica tenului.
 
 Mastile cosmetice contin extracte si uleiuri din plante in concentratie foarte ridicata, cu efecte benefice asupra tenului.
 
 MASCA FACIALA CU CAMFOR REVIGORANTA ASTRINGENTA DR. TEMT are proprietati astringente, racoritoare si revigorante care stimuleaza, revitalizeaza si lasa pielea neteda si stralucitoare.
 
 MASCA FACIALA CU CAMFOR REVIGORANTA ASTRINGENTA DR. TEMT este special creata pentru tenul gras, cu impuritati si pori dilatati.
 
 MASCA FACIALA CU CAMFOR REVIGORANTA ASTRINGENTA DR. TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE.
 
 CAMFOR este un ingredient utilizat in unele afectiuni dermatologice, are actiune antipruriginoasa, antiinflamatoare, imbunatateste circulatia sanguina, racorind tenul, activeaza circulatia sanguina, revigoreaza si stimuleaza pielea.
 
 MENTOL este astringent, racoritor, este un compus organic obtinut din menta, o substanta cristalina, limpede sau de culoare alba cu proprietati antiiritante, reduce mancarimile, este un foarte bun anestezic local si descongestionant.
 
 BIOTINA este una din vitaminele din coplexul B, B7, cunoscuta pentru efectele sale benefice in cresterea celulara, metabolismul si sanatatea si frumusetea pielii.
 
 MOD DE UTILIZARE.
 
 MASCA FACIALA CU CAMFOR REVIGORANTA ASTRINGENTA DR. TEMT este o masca profesionala gel recomandata a se folosi atat in tratamentele cosmetice profesionale in saloanele de infrumusetare cat si pentru ingrijirea la domiciliu.
 
 Cel mai potrivit moment de aplicare a unei masti este dupa tratamentul cu fiole, maximizand astfel penetrarea si eficienta produsulelor.
 
 Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica impreuna cu produsele cosmetice corespunzatoare schemei de tratament.
 
 Pentru ingrijirea la domiciliu, tenul trebuie curatat foarte bine inainte de utilizarea mastii, aceasta se aplica pe fata, gat si decolteu in strat subtire, se lasa sa actioneze timp de 20 de minute, se clateste cu apa calduta dupa care se aplica o crema potrivita tipului de ten.
 
 MOD DE AMBALARE 250 ML - 109 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X