--20-- VANZARE SAPUN CU COLAGEN DR TEMT
IRIS CLASS GRUP S.R.L.



SAPUN CU COLAGEN DR TEMT
ID:700505


PRET:   29.00 Lei

in stoc Optiuni livrare

     COMANDA  

                    
DESCRIERE
DR TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.
 
 SAPUN CU COLAGEN DR TEMT. Laboratoarele Dr. Temt au creat un sapun cosmetic profesional, SAPUNUL CU COLAGEN DR TEMT, foarte usor si moale care contine colagen vegetal.
 
 SAPUNUL CU COLAGEN DR TEMT este un sapun nonalcalin, cu un factor al pH-ului de 6, 4, care mentine echilibrul acid al pielii in timp ce protejeaza tesuturile impotriva bacteriilor.
 
 SAPUNUL CU COLAGEN DR TEMT este un produs care nu trebuie sa lipseasca din saloanele de infrumusetare sau setul de produse cosmetice din fiecare casa. Sapunul asigura curatarea temeinica a tenului de murdaria si noxele depuse pe fata dupa o zi de activitate si care sunt responsabile de foarte multe probleme ale tenului, inclusiv de degradarea si imbatranirea acestuia.
 
 SAPUNUL CU COLAGEN DR TEMT poate fi folosit de toate persoanele, indiferent de varsta, un ajutor rapid si convenabil pentru obtinerea unui ten curat, deoarece curatarea tenului este una din etapele de baza ale oricarui tratament cosmetic, o conditie esentiala in obtinerea unui ten sanatos si revitalizat.
 
 INGREDIENTE PRINCIPALE:
 
 Colagen vegetal: este responsabil pentru elasticitatea pielii. Sinteza de colagen din piele scade dramatic cu varsta. Prin urmare, este necesar pentru a echilibra cantitatea de colagen necesara tenului de a utiliza produse cosmetice care au in compozitie colagen.
 
 Ulei de nuci de Macadamia: deosebit de nutritiv pentru ten. Ulei de parafina: previne deshidratarea pielii.
 
 Dioxid de titan: are proprietati antiseptice si astringente pe pielea grasa cu pori dilatati. De asemenea, are si un factor de protectie UV.
 
 SAPUNUL CU COLAGEN DR TEMT este un produs cosmetic profesional recomandat in tratamentele cosmetice ale tenului matur si deteriorat, in saloanele de infrumusetare dar si pentru ingrijirea zilnica la domiciliu. Daca se utilizeaza in salon se recomanda a se aplica in timpul tratamentului cosmetic impreuna cu celelate produse din GAMA CU COLAGEN DR TEMT.
 
 Pentru ingrijirea la domiciliu, acesta poate fi aplicat ori de cate ori este nevoie pe fata, gat si decolteu, se maseaza usor dupa care se clateste cu apa din abundenta.
 
 MOD DE AMBALARE: BUC - 29 RON.
 
 IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.







Alte oferte

Crema Colagen Management Contur Lift Anti Aging Dr. Temt este o crema de zi profesionala, conceputa dupa o metoda revolutionara in domeniul anti aging, de ultima gene...
210.00 Lei Optiuni livrare

Masca Anti Aging Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este o masca crema profesionala, realizata dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, de ultim...
230.00 Lei Optiuni livrare

Ser Anti Aging Intensiv Contur Lift Collagen Management Dr. Temt este un ser cosmetic profesional, realizat dupa o formula revolutionara in domeniul anti aging, d...
245.00 Lei Optiuni livrare


OFERTA
MAKEUP(10)

INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII






               
     
X